391 | 5000 pond

Even een klein stukje schaamteloze reclame voor papa’s bijdrage aan een wedstrijd die uitgeschreven is door Marillion. Aan de fanbase werd gevraagd om een clipje te maken bij de nieuwe single Whatever is wrong with you. Zo gezegd, zo gedaan. De clip met de meeste views op 1 december gaat er vandoor met 5000 Britse pondjes. Aardig? Zeker aardig! Dus als u even tijd heeft om op bovenstaande filmpje te klikken, dan graag! Mijn dank is enorm, dat moge duidelijk zijn.

Reacties

Laat een bericht achter »

 1. 1. 10 aug 2008

  Roel, ik heb ik er geen verstand van maar ik vind het een hartstikke mooi clipje. En dat zeg ik niet omdat ….., maar het is echt gemeend. Je moet er beslist meer reclame voor maken.
  Trouwens, kun je per persoon vaker “viewen”, of telt dat maar een keer? Als het vaker kan ….., dan graag want ik wil het clipje wel iedere dag een paar keer horen (en zien).
  Peter

  peter
 2. 2. 11 aug 2008

  Dank voor het compliment! En ja, je mag zoveel klikken als je wilt :-)

Laat een bericht achter

Leave a URL

Preview