21 | Opknappen

Vandaag wilde ik het eigenlijk graag kort houden: de innerlijke mens moet eerst weer even worden verzorgd en van die bad-plannen van gisteravond is bij nader inzien niet veel meer gekomen. Dat gaat dus zometeen gebeuren. Dank aan iedereen voor de lieve reacties in het gastenboek. De naamsbekendheid van deze site overtreft alles! Dat wordt nog wat als iedereen het geboortekaartje heeft, want daar staat dit webadres ook op! Maar eerst even de dag van vandaag:

Michal is enorm aan het opknappen. Ze is vanochtend eigenhandig onder de douche gekropen en diverse malen op geweest. De pijn stelt niet veel meer voor bij wat ze allemaal al heeft moeten behappen. En met wat handige techniekjes die door een te vlot pratende fysiotherapeute op een volkomen verkeerd tijdstip (de tweede dag) richting een beroerde Michal werden geslingerd, komt ze een heel eind :-)

Isa wordt bijgevoed omdat ze iets teveel gewicht heeft verloren de afgelopen dagen. Ook is gebleken dat haar navelstompje, nadat het navelstompklemdingetje eraf is gehaald, een beetje ontstoken was. Daarvoor krijgt ze nu antibiotica. Een bijzonder prettig naar aardbeien ruikend goedje dat ze maar al te graag naar binnen slobbert. Nadeel is wel dat haar eigen heerlijk geurtje nu moet concurreren met die van een fikse pot Hero Aarbeienjam. Maar dat nemen we maar even op de koop toe.

Wat ik gisteren in alle commotie vergeten ben te vermelden is dat er nog een nieuwkomertje is in onze straat: SIEM WILLE. De kersverse zoon van Peter en Annet, onze buren ! Annet is gisterenmiddag ook in het Carolus-ziekenhuis bevallen van deze prachtige zoon en had even de illusie samen met Michal op 1 kamer te mogen liggen. Helaas werd dit plan door het verplegend personeel weggewuifd omdat Michal haar rust hard nodig had. Jammer, want dan hadden we de hele straat in 1 klap op kraamvisite kunnen laten komen in het ziekenhuis. Was wel zo praktisch geweest ! Die vlieger zou nu al helemaal niet meer op kunnen gaan omdat Annet samen met Siemetje vanochtend al weer naar Empel mochten.
Enne, buurtjes; op jullie geboortekaartje stond de datum zeker WEL in 1 keer goed :-) ?

“De wereld is lelijker dan ik dacht”, die tekst van Frank Boeyen borrelde op bij het lezen van al het wereldleed dat aan ons voorbij is gegaan. Queen Mother dood, aardbeving in Taiwan, in IsraĆ«l loopt het uit de klauwen, Feyenoord laat punten liggen :-)…… Raar dat je alles in een ander perspectief gaat zien als je vader bent, met de daarbij horende eigen zorgen. “De wereld is mooier dan ik dacht”, die gedachte nam vervolgens bezit van mijn hoofd. Want ik rook ineens aardbeien. Met de zoete geur van Isa nog in mijn t-shirt viel ik in slaap…

Reacties

Laat een bericht achter »

Laat een bericht achter

Leave a URL

Preview