16 | Klossen

Bedklossen. Nu weet ik waarom die dingen zo heten. Eenmaal onder de poten van het bed gemanouvreerd klos je er voortdurend tegenaan. In het bijzonder met je allerkleinste teen. Uitkijken dus. Ander bijkomend nadeel is dat Michal niet meer eigenhandig het bed kan verlaten. We liggen nu ongeveer halfweg het plafond. Waar zijn die klosdingen in hemelsnaam goed voor ? Alleen voor de kraamhulp, dat die er goed bij kan ? Zal wel. Rare jongens, die van de thuiszorg. Daar kwam ook nog eens bij dat het bed 180 graden moest worden gedraaid, want anders pastte het hoofdeinde niet meer onder de bedlampjes. Ja, er is vanavond weer aardig wat gehobbyed bij ons. Maar goed: het bed is nu dus in staat van paraatheid gebracht. Voor de wederom oplettende lezer: we zijn dus nog steeds gewoon thuis! Geen nieuws qua Kindje Schrijvers, alle speculaties van vrienden en familie ten spijt. Wordt vervolgd !

ps: Michal is door die bedklossen nu net de Prinses op de Erwt. Ligt prinsesheerlijk naar Sex & the city te kijken terwijl ik me kostelijk amuseer met het pijnvrij wrijven van mijn rechter kleine teen…

Reacties

Laat een bericht achter »

Laat een bericht achter

Leave a URL

Preview