181 | Schot

Langzamerhand begint er schot in te komen. Isa’s nieuwe kamer heeft inmiddels (bijna) de juiste kleuren qua muren en plafond en ook haar nieuwe commode is (bijna helemaal) gelakt.

Net als met haar kamer gaat Isa’s eigen ontwikkeling ook met sprongen. Zondag stond ze voor het eerst helemaal los. 20 seconden duurde het ongeveer en ze keek er zeer indrukwekkend bij. Ze durft nu ook al aan één hand mee te lopen en kusjes geeft ze op verzoek nu ook aan papa en mama (en niet alleen aan pop, aap en foto’s van wildvreemde mannen in damesbladen). De tuin blijkt tevens een grote bron van speelvermaak. Vooral de deur en met name de uitzetter (of hoe heet dat ijzeren ding dat je door een haakje moet halen om te voorkomen dat de buitendeur dichtvalt) mag zich verheugen in haar belangstelling. De drie babyvogeltjes in het nestje op 2 meter afstand boeien haar niet zo. Die zijn ook nog niet echt herkenbaar als ‘vogel’: kaal, geen ogen en constant de bek open. Dat strookt niet met de vogelfoto’s in haar educatief verantwoorde dierenplaatjesboekjes. Misschien binnenkort, als de piepjonge beestjes wat groter zijn. Of uit hun nest zijn gesodemieterd en ze in het blikveld van Isa zijn gekomen :-)

Reacties

Laat een bericht achter »

Laat een bericht achter

Leave a URL

Preview