114 | Aankleedleed

Vroeger, toen Isa nog kleiner en vooral minder beweeglijk was, klaarde je het klusje in luttele tellen. Kleertjes uit, billetjes schoon, verse luier erom, kleertjes aan in rondetijden waar de Nederlandse kernploeg nog een hele zware dobber aan zou hebben. Sinds het omdraaien tot haar vaardigheden behoort, is het een heel ander verhaal. Geef ‘r een vierkante decimeter en hopla, ze draait zowel in langte- als in dwarsrichting om. Voor de richtingsongevoeligen onder u: de buik dus naar de plek waar voorheen de rug was, en de neus in de richting waar eerder de voeten lagen. Zo opgeschreven ziet dat er heel leuk uit, maar wanneer je een blote Isa voor je hebt liggen die dat wat ik net beschreef wil gaan demonstreren juist op het moment dat haar billetjes ingezalfd liggen te smachten om een beschermende luier, dan is dat ineens een stuk minder leuk. Het woord ‘nee’ heeft voor Isa op dit moment nog niet meer waarde dan een geinige klank waar ze wel om kan lachen. Dat valt dus al af. Blijft over een ingewikkelde constructie van omtrekkende armbewegingen en dito heupswings om (a) de luier fatsoenlijk om te krijgen en (b) ervoor de zorgen dat ze op de commode blijft liggen zodat ze (c) niet door haar eigen enthousiasme op het laminaat stuitert.

De beste methode is momenteel:
– haar, slechts gekleed in sexy Pamper3, in haar bed mikken
– even 2 seconden te wachten tot ze is omgedraaid in alle hier boven beschreven richtingen
– op haar buik liggend alle resterende kledingstukken aan te trekken.

Resumerend: dit ritueel duurt nu dus een factor 10 langer dan voorheen. Maar is ook wel factor 10 leuker, moet ik er eerlijkheidshalve bijzeggen.

Reacties

Laat een bericht achter »

Laat een bericht achter

Leave a URL

Preview